Subaio lukker finansieringsrunde med erfaren start-up investor | Subaio

Subaio lukker finansieringsrunde med erfaren start-up investor

“Post

Fintech-iværksættervirksomheden Subaio har efter en succesfuld lancering af den første pilotudgave lukket en ny finansieringsrunde

Blot et år efter, at idéen blev født, lancerede Subaio i juni 2017 deres første pilotudgave. Produktet er blevet taget så godt imod, at Subaio i det første halve år har hjulpet brugerne med at spare mere end 7 mio. kroner.

Et ønske om ”kloge penge”

”Vi har haft et fantastisk samarbejde med Spar Nord, som har gjort det muligt for os at lave vores pilotudgave og teste brugernes reaktion, som har været ekstrem positiv,” siger Thomas Laursen.

Han understreger, at virksomheden har ledt efter såkaldte ”kloge penge”, altså investorer, der også kan byde ind med erfaring på området.

Forretnings-englen Martin Oliver Mikaelsen investerer i Subaio

Ønsket om at få endnu en aktiv investor med den rette erfaring er lykkes. Subaio har tegnet en investeringsaftale med Martin Oliver Mikaelsen, som efter salget af sin egen virksomhed, har kastet sin energi over rådgivning og investering i nystartede virksomheder.

Martin har været selvstændig i 20 år og solgte i 2015 sin egen virksomhed Safetrack for et større millionbeløb til to kapitalfonde.

”Jeg kigger efter iværksættere med gode idéer og et godt team til at føre idéen ud i livet. For mig er det ikke nok at have en god idé, for det er ikke i sig selv garanti for succes. Jeg er af den overbevisning at hvis der ikke står et stærkt team bag produktet, som er villig til at arbejde hårdt for sagen og har de rigtige kompetencer, så er et godt produkt ikke nok til at skabe en succesfuld virksomhed.

Subaio løser et konkret problem som vi er mange der oplever, idéen til at løse problemet er fremragende og teamet er kompetent og energiske, derfor kan jeg også se et stort internatonalt potentiale i virksomheden.” siger Martin Oliver Mikaelsen.

Strategisk partnerskab med bankerne

Med den gennemførte finansieringsrunde vel overstået, er blikket for Subaio nu rettet mod at vokse forretningen.

”Erfaringerne med den succesfulde pilotudgave og feedback fra brugerne og bankerne, viser et ønske om en tættere integration i bankernes eksisterende økosystem,” siger Thomas Laursen.

Han uddyber, at da Subaio lancerede pilotudgaven, var målsætningen at lancere en selvstændig løsning, som skulle lanceres internationalt. Den internationale ambition er stadig i fokus og lige på trapperne, det vil dog ske i tæt samarbejde med bankerne.

”Netop samarbejde og partnerskab mellem fintech virksomheder som Subaio og bankerne, viser sig at kunne blive den mest succesfulde vej for begge partere. Her kan Subaios platform supplerer bankernes digitale transformations rejse, og samtidigt får Subaio adgang til bankernes distributionskraft og stærke langvarige relationer med kunderne.

Samarbejde og partnerskab bliver derfor mere og mere vigtigt, og derfor har vi udviklet vores platform til en whitelabel løsning, som bankerne kan inkorporere i deres eget økosystem” siger Thomas Laursen.

Om Subaio

Virksomheden er stiftet i 2016 af Thomas Laursen og Brian Jørgensen. Den startede under navnet SubHub, men skiftede i 2017 navn til Subaio. Subaio tilbyder en hurtig og nem måde at opsige uønskede abonnementer for bankernes brugere. Virksomheden har udviklet en whitelabel løsning baseret på en teknologi, der på baggrund af brugerens banktransaktioner kan identificere abonnementer og faste betalinger. Løsningen holder øje med brugerens bankkonto og giver øjeblikkeligt besked, når der identificeres et nyt abonnement. Brugeren kan via løsningen opsige abonnementet direkte på fx mobilen – alt, det kræver, er en signatur med fingeren på skærmen. Dermed sparer banken sine brugere for både penge og turen til fitnesscentret eller i telefonkøen for at sige abonnementet op.

Kontaktinformation

Direktør: Thomas Laursen

Tlf. 53 37 52 21

thomas@subaio.com